Werk aan de muur

Een groot deel van mijn foto’s zijn in hoge kwaliteit te bestellen op diverse matrialen, zoals canvas, xpozer, ingelijst of als fotoprint en het is zelfs mogelijk als wandvullend behang te laten afdrukken. Kortom er zijn meerdere mogelijkheden, om mijn werk bij jouw aan de muur decoreren. Dit doe ik in opdracht van “Werkaande Muur” Hieronder zie je een kleine overzicht, die te verkijgen bij deze webshop is.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct naar de webshop “Werkaandemuur” gaan, om te zien wat de mogelijkheden zijn.


Regelmatig voeg ik nieuwe foto’s toe bij deze webshop bij “Werkaandemuur” toe. Mocht je een werk in mijn portfolio of één van mijn social media kanalen gezien hebben? Die je graag aan de muur wilt hebben, maar deze is niet in de webshop te vinden. Stuur dan een bericht met een screenshot of beschrijving van de betreffende foto, zodat ik kan kijken om het gewenste werk in mijn webshop kan toevoegen. Het is vanzelfsprekend dat ik je op deze vraag zo spoedig mogelijk antwoord geef.

Wil je direct naar de webshop “Werkaandemuur” gaan, klik dan op deze link.