Kamoen Fotografie

Welkom op de website Kamoen fotografie, waar ik mijn passie voor fotografie laat zien. In mijn foto’s wil ik zoveel mogelijk sfeer overbrengen, om je zo de wereld te laten zien, die ik door mijn lens zie. Ik wens je veel plezier tijdens het bekijken van mijn werk en deze website wordt regelmatig van nieuwe werken voorzien. Het terugkomen op deze website, is dan ook zeker de moeite waard! Mocht je meer informatie willen of wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Kamoen fotografie is geen bedrijf, maar odanks dat ik nog geen bedrijf heb. Is het wel mogelijk om bij mij een shoot te doen of mij in te huren als fotografe. Dit zal altijd op locatie gebeuren, dat in een informele sfeer wordt gedaan. Want spontane foto’s zijn doorgaans altijd nog leuker, al zal ik natuurlijk wel een paar aanwijzigen geven. Zo kan ik weer invensteren in mijn spullen en hebben jullie een dag, met een paar prachtige foto’s.

Mocht je meer informatie willen, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem dan met mij contact op via dit e-mail adres: info@quirinakamoen.nl

Quirina