Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Kamoen Fotografie. Voordat we verder gaan, zal ik mij eerst eventjes voorstellen. Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met mijn man Marcel, samen hebben wij een hond Matsi en we wonen in Emmen.

Mijn passie voor fotografie is al op een jonge leeftijd ontstaan en waar ik was, daar was ook wel een camera te vinden. Gewoon om wat kiekjes van vrienden en familie te nemen, maar ook de omgeving waarin ik mij bevond. Een stad of dorp, een prachtig landschap, een evenement en mijn bezoekjes aan bezienswaardigheden, legde met mijn camera vast. Sinds 2016 ben ik mij echt in fotografie gaan verdiepen en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Zelf heb ik geen opleiding gevolgd, maar mijzelf alles aangeleerd. Fotograferen doe ik daarom ook echt op gevoel. Naast dat ik als fotografe inzetbaar ben, schrijf ik ook op mijn persoonlijke blog, dat over fotografie, reizen en lifestyle gaan.

Ook voor mijn blog, fotografeer ik veel producten die uit een samenwerking zijn ontstaan. Hiermee heb ik naast mijn favoriete onderwerpen, ook nog ervaring met productie fotografie. Wat ook erg leuk en uitdagend kan zijn.

Om een indruk van mijn werkt te krijgen, dan kan je het beste mijn portfolio bekijken. Die ik regelmatig bijwerkt en ook als er nieuws op fotografie gebied is. Dan zie je dat hieronder bij mijn berichten bestaan. Ik wens je veel plezier op mijn website en hopelijk tot de volgende keer!

Quirina